Carta al Sr. Xavier Trias

Por Arnau Mallol i Baró @Arnaumb_ Publicado el 14/11/14 en su blog

Carta dirigida al senyor Xavier Trias i Vidal de Llobatera sobre la indignitat de la seva (no) actuació en el ple extraordinari sobre desnonaments i la revolució democràtica que el traurà de l’Ajuntament.

Senyor Xavier Trias,
em dirigeixo a vostè per parlar-li del ple extraordinari sobre els desnonaments celebrat ahir, dijous 13 de novembre, a l’ajuntament de Barcelona.
Sí, ahir, es va celebrar un ple extraordinari sobre una de les majors xacres que afecten la nostra ciutat.
Sí, ahir dia 13, senyor Xavier Trias hi havia reunió del consell plenari de l’Ajuntament.
Sí, ahir dijous, es reunien de forma urgent tots els membres del consistori barceloní per debatre com afrontar la catastròfica situació (més de 20 desnonaments diaris a Barcelona) que suposen els desnonaments a casa nostra.
Sí, li recordo tot això, li recordo que ahir es feia aquest ple, perquè vostè no hi era.
Vostè ahir, només hi era de cos present, però no va intervenir en cap moment.
Vostè ahir va absentar-se de les seves funcions.
Vostè ahir, va demostrar, altre cop, que no mereix la vara d’alcalde d’aquesta ciutat.
No només no mereix l’alcaldia per ser el màxim absent del ple d’ahir, sinó per delegar les actuacions en un dels tinents d’alcalde més prepotent i demagog que hem conegut en anys en aquesta ciutat.
Els barcelonins i barcelonines no hem d’aguantar els atacs agressius d’un equip de govern que es pensa que la ciutat, que hem construït entre totes i tots, és seva i que es ventila en poc més d’una hora un ple sobre la vulneració del dret a l’habitatge i la vida que suposen els milers de desnonaments.
Per sort, senyor Xavier Trias. I sí, li dic, senyor Trias, perquè vostè no és digne per capitanejar l’alcaldia de Barcelona.
Vostè no és l’alcalde d’aquesta ciutat, perquè es ven els nostres barris, els nostres carrers i places al major postor, i actua més com a mesell de les grans empreses i fons voltors estrangers (li recordo la Marina de luxe del Port Vell? I els hotels i solars de Poblenou? Si vol puc continuar…) que no com el primer, i màxim, defensor dels barcelonins i barcelonines.
Com li deia, per sort dels habitants d’aquesta meravellosa ciutat, la ciutat que hem construït els veïns i veïnes, a vostè, senyor Xavier Trias i Vidal de Llobatera, li queda molt poc a l’Ajuntament.
Li queden 6 mesos.
Si vol li dic en setmanes: 27.
O en dies: 191

El 24 de maig de 2015 tot canviarà.

La revolució democràtica arriba a la plaça Sant Jaume número 1 de Barcelona. I, per fi, a partir d’aquest dia de maig, el govern de l’Ajuntament estarà al servei dels barcelonins i barcelonines!